Hotline minden nap 9-17 óráig

Magyarország: 06-84-884088
külföldről: 0036-84-884088

Kérdések az ajánlatban szereplő ingatlannal kapcsolatban

Kérdés: Mit kell magammalvinnem?
Válasz: Ha nyaralóházat, nyaralóapartmant, mobilhome-ot vagy sátrat bérel konyharuhát, törölközőt, ágyneműt vigyen magával abban az esetben ha ezek a felszerelések nincsenek benne az árban vagy a helyszínen díj ellenében nem rendelhetőek meg. Ha szüksége van olyan felszerelésekre mint például kávéfőző, tojásfőző, fűszerek, tisztítószerek, papírtörölköző vagy wc papír akkor ezeket vigye magával abban az esetben ha nem találja őket a leírásban. A fentiektől eltérő információkat megtalálja a leírásban vagy a bérlési feltételeknél.
Kérdés: Milyen a konyha felszereltsége, ha a leírásban nincsenek erről további adatok?
Válasz: Alapvetően a konyhában rendelkezésre állnak edények és evőeszközök a megadott személyek számának megfelelő számban, illetve egy elektromos-vagy gáztűzhely és hűtőszekrény. Elektromos készülékek, mint kávéfőző vagy kenyérpirító, nem mindig áll rendelkezésre, egy tűzhely általában 2 lángos vagy elektromos főzőlapos, többnyire sütővel. Erre vonatkozóan azonban nincs konkrét előírás.
Kérdés: Felszerelt a konyha edényekkel és evőeszközökkel?
Válasz: Igen. Alapvetően minden konyha a megadott személyek számának megfelelő mennyiségű edénnyel és evőeszközzel felszerelt.
Kérdés: Van ágynemű az apartmanban?
Válasz: Alapvetően az árak tartalmazzák az ágyneműt. Minden háztulajdonosnak vannak azonban saját szabályai. Ezeket, mint kivételeket, az objektumleírás tartalmazza, "Ajánlatok és Útmutatók" címszó alatt. Amennyiben ott nincs információ az ágyneműre vonatkozóan, úgy ingyenesen rendelkezésre áll.
Kérdés: Van csónakkikötőhely?
Válasz: Mindent megtalál, ami a leírásban szerepel. Amennyiben a leírásban nem szerepel csónakkikötő, a háztulajdonos sajnos nem tudja biztosítani. Ez nem zárja ki azonban, hogy a közelben esetleg található ilyen. Szívesen utánakérdezünk Önnek ingyenesen.
Kérdés: Ha az adott objektum 5 fő számára alkalmas, igénybe veheti-e 5 felnőtt és egy baby?
Válasz: Nem. A tulajdonos a személyek számát a gyermekekkel/bébikkel együtt számítja. Kérésére azonban szívesen megkérdezzük a háztulajdonost, hogy van-e rá lehetőség, és amennyiben igen, jelent-e többletköltséget.
Kérdés: Rendelkezésre áll gyermekágy ha a leírásban nem szerepel?
Válasz: Alapvetően NEM. Számos háztulajdonos mindent megtesz azért, hogy szerezzen egyet és a költségeket se növelje. Szívesen rákérdezünk Önnek - természetesen ingyenesen.
Kérdés: Kutyát lehet vinni a szálláshelyre?
Válasz: Sok ingatlan esetében a szállásadó engedélyezi a háziállatot. Pontos információt, a helyszínen esetlegesen fizetendő díjakkal kapcsolatban is az ingatlan leírásánál talál. A legtöbb esetben azonban - főleg nyaralótelepeken vagy szállodákban - tilos háziállatokat bevinni az ebédlőbe vagy az uszodába. Kérjük, foglaláskor ne felejtse el megadni a háziállat típusát és méretét. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a szállásadó nem engedi be Önt a nyaralójába. Ha háziállatok nem engedélyezettek, ez nem jelenti azt, hogy háziállatokra a szálláshelyen vagy az üdülőtelepen nem kell számítani.
Kérdés: Kutyát lehet vinni a strandra?
Válasz: Ezt a kérdést nem lehet általánosságban megválaszolni, mivel nagy eltérések lehetnek a régiók között. Kérdezzen rá konkrétan az adott ház esetén, mi gyorsan és ingyenesen megtudjuk a választ.
Kérdés: További kérdéseim vannak a nyaralóapartmanommal kapcsolatosan!
Válasz: Az adatbankunk számos információt tartalmaz, melyeket közvetlenül a háztulajdonostól kaptunk, és melyek tapasztalataink szerint elegendőek. Szívesen segítünk Önnek, amennyiben további információra van szüksége. Foglalása során - a "Kötelezettség nélküli rezerváció" gombra kattintva - tegye fel kérdését az űrlap "Megjegyzés" mezőjében. Így addigis fenntartjuk Önnek a házat, míg válaszolni tudunk kérdésére, és időközben más nem tudja lefoglalni.
FallBack: Bevorzugen Sie Ihre Sprache?FallBack: OKFallBack: Hinweis ausblenden